Novo

TRAGEDIJA! Preminula poznata glumica: Znamo je iz čuvene serije, a publika je obožavala (VIDEO)

U nastavku se bavimo sa vijestima koje nisu nimalo dobre, a koje su u najmanju ruku šokirale i rastužile sve. Dakle, kako ste i sami mogli da zaključite, ovaj dan započinjemo sa vijestima koje su povezane sa crnom hronikom, koje ima skoro svaki dan, pa nam tako dolaze vijesti koje nimalo nisu dobre, a koje se dešavaju kako kod nas tako isto i u ostatku svijeta.

Tako je slučaj i sa našom današnjom temom, a radi se o tome da smo ostali bez još jednog velikog imena. Inače nas je poslednjih nekoliko godina napustilo dosta poznatih ličnosti. Sada je stigla vijest da nas je napustila poznata glumica Gvinet Pauel, koja se inače pojavila u BBC seriji Grejndž Hil, a ona je umrla u 76. godini, i ove tužne vijesti je saopštio njen agent. Ona je bila najpoznatija po ulozi direktorke Bridžit Meklaski između 1981. i 1991. godine, a takođe se pojavila u humorističnoj emisiji na Kanalu 4. “Man Down”.

U ime njene porodice oglasio se njen predstavnih Metju Lejsi koji je u saopštenju naveo kako je ona preminula „nakon komplikacija nakon velike operacije perforacije debelo crevo”, a glumica je umrla prošlog četvrtka u Brajtonu, i on je dalje u izjavi dodao: “Ona je preminula mirno, sa suprugom (Alan Leith) i nećakinjom pored kreveta. Gvinet će veoma nedostajati njenoj porodici i prijateljima koji obožavaju, kao i brojnim obožavaocima sa više TV nastupa.” Ostatak teksta pročitajte ovde.