Zanimljivosti

TOTALNO SE ODVALILA: Poznata voditeljka mortus pijana vodila program, u studiju nastao muk! A TEK KAD JE URADILA OVO… HAOS! (VIDEO)

Mi smo do sada imali stvarno priliku vidjeti bukvalno sve moguće ludosti na tv-u, a naročito kad se radi o voditeljima.

Naime, za ove ljude internet je definitivno najveći neprijatelj, kako djeluje, obzirom da se, u slučaju da nešto pogriješe, to brzinom svjetlosti proširi među narodom, pa mnogi to čak i godinama poslije imaju priliku vidjeti.

Nažalost, osobama ispred kamere se ni najsitniji gaf, ili bolje rečeno provala, ne može oprostiti, a publika se nekada zna i neopravdano smijati, obzirom da niko ne može znati kako bi postupio na njihovom mjestu. Neki misle da je voditi program i biti nasmijan pred kamerama lagan posao, ali zapravo nije.

Tu je trema, kao definitivno najveći neprijatelj svih poznatih osoba, pa samim time i voditelja, obzirom da oni u glavi stalno moraju imati tačno definisan scenarij te da oni zapravo vode program koji u tom momentu možda gleda na milione ljudi. Često se znaju zbog toga zapetljati i sve onda ode naglo nizbrdo.

Zna se dosta često dogoditi da voditelj zaboravi da kaže najavu na pravi način, ili da pogriješe ime neke osobe ili nekog grada, ili da im “izleti” nešto neprimjereno jer su mislili da kamere nisu upaljene. Ali, pojedini se uoči početka emisije znaju “smiriti” tako što drmnu po koju čašicu prije pojavljivanja pred kamerama, ali je ova voditeljica ipak čini se malkice pretjerala.

Naime, ova predivna plavuša je definitivno privukla pažnju svakog gledaoca jer se tokom cijele emisije teturala po studiju, smijala glasno, zaplitala jezikom.

Video pogledajte OVDJE