Toni Cetinski je dugo gajio želju za promenom frizure, a njegova želja je napokon ostvarena. U decembru pretprošle godine, javno je obznanio da je prošao kroz transplantaciju kose kako bi povratio svoju kosu, što je izazvalo znatiželju na Balkanu i postavilo pitanje kako će izgledati nakon oporavka.Samo nekoliko meseci nakon što se pojavio u javnosti sa suprugom Dubravkom, Toni je ponosno predstavio svoj novi izgled. Sada više nema problema sa ćelavošću, a tragovi zalizaka su nestali, posebno nakon što je Dubravka pretrpela moždani udar, što je izazvalo stres u životu ovog poznatog pevača.

 

Sada ima kosu kakvu je dugo želeo. U svojoj mlađoj dobi, mogao je ponositi se svojom “grivom”. U jednom periodu, skladno sa muzikom koju je voleo i izvodio, nosio je dugu kosu koja mu je padala do ramena. Nije se libio eksperimentiranja, koristio je tapiranje i često birao frizure s mini-valovima.

Jedna slika jasno prikazuje Toni s takvom kosom, a kada se ta fotografija pojavila na društvenim mrežama, privukla je veliku pažnju javnosti. Komentari su bili različiti, ali na kraju su svi bili saglasni da su vreme i moda zahtevali tu promenu od pevača, te da nema mesta kritikama.

 

Osim muzike, Toni je i talentovan glumac i pozorišni izvođač. Igrao je u mnogim pozorišnim predstavama i mjuziklima, što ga je dodatno afirmisalo kao izuzetno raznovrsnog umetnika. Tokom godina, osvojio je brojne muzičke nagrade i priznanja, a njegova muzika i danas ostaje popularna. Nastavlja raditi na novoj muzici i redovno se pojavljuje pred publikom, čime ostaje jednim od najvoljenijih i najuticajnijih muzičara na Balkanu.