Novo

TOLIKO SE ZALJUBILA U NJEGA DA GA JE ISTETOVIRALA: Misterija skrivene TETOVAŽE Jelene Karleuše RAZREŠENA

U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o javnim ličnostima koje nam dolaze sa naše javne scene , a danas ćemo tako da se dotaknemo jedne koja svojom pojavom intrigira javnosti . Naime ,reč je o Jeleni Karleši , za koju bi se mnogi složili da svoju karijeru gradi isključivo na skandalima , jer nije neko ko je predan tome da svoje fanove časti novim hitovima.

Jelena Karleuša nikada nije bila pristalica trenda tetoviranja i banalnog iscrtavanja tela. To je učinila samo dvaput i to sa dobrim razlogom – kada je dobila ćerku Atinu, a godinu dana kasnije i Niku.Ipak, tetovaža koja se nalazi na ruci muzičke zvezde krije posvetu i jednom posebnom muškarcu.

‒ Šarati telo bez ikakvog razloga je totalni debilizam. Ipak, kad ti nešto u životu ostavi trag, kad imaš pravi razlog, onda je to sasvim u redu. Kada sam upoznala Duška, toliko sam se zaljubila u njega da sam odmah htela da istetoviram slovo „D“. Međutim, odlučila sam da sačekam da se rodi dete i istetovirala Atinino ime, ali u slovu „A“ postoji stilizovano slovo „D“. Esteta sam i vodim računa da sve to lepo izgleda – ispričala je svojevremeno Jelena koja je godinu dana posle Atine dobila Niku, pa je na svoju ruku dopisala i njeno ime. Podsećanja radi javnost je ostala šokirana kada je stigla vest da se Jelena i Duško razvode , ali i mesecima posle do okončanja odnosa nije još uvek došlo.