Ovih dana se nastavilo masovno prepucavanje po društvenim mrežama između nekih poznatih ličnosti, novinara, te ostatka javnosti. Da drame na ovim prostorima nikad ne nedostaje, dokaz su upravo razne objave i komentari koji se objave iz minute i minut, što ovu tematiku čini veoma aktuelnom. 

Ovih nekoliko dana je Srbiju i Bosnu i Hercegovinu potresla vijest o prepirci Kristine Kije Kockar i jednog, anonimnog, bosanskog novinara, a sve zbog izleta pomenute rijaliti takmičarke.

Ovaj neimenovani bosanski novinar bio je vrlo strog i nije ni u kojem trenutku mogao spasiti Kiu Kockar. “Ti si jednostavno smiješna, očajna si. Nema potrebe da se ja uopšte stidim svog klipa od prije 11 godina. Sada ti se ovdje obraća nekо ko је daleko iznad tebe , iznad milion godina i stoljeća. Ti si jedna veoma nevaspitana, totalno nepismena  i ojađena prodavačica svoga tijela,  koja је postala preko noći jako poznata.

Najgore је što si ti samo jedna prodana smrdljiva četnikuša, koju је NATO trebalo prvo da likvidira u onom bombardovanju 1999. godine. Ti si stvarno dno dna, očajna jedna žena  po kojojm ja svakodnevno gazim i gazit ću do kraja života i ne štedim ni jednog mogućeg trenutka. Ti si jedno najobičnije strašilo. Obrazuj se malo tuko i nauči barem nekako da pjevaš i da se kako treba ponašaš pred publikom, stoko jedna zatucana. Poruči svome jadnom mužu, da mi se on može samo sagnuti, i uraditi vrlo dobro znaš šta, ti si u tome stručnjak.

Sa druge strane naravno ni Kija Kockar nije ostala na kraju dužna, pa je odgovorila:

“Imam jednu zaista divnu saradnju sa svim medijima u BiH, nikada nije bilo nikakvih velikih problema, šta god da su do sada pisali. Ovdje se u ovom slučaju poziva na neke jako ružne stvari. Smatram da to nije baš u redu sa njegove strane. Ja sam pune dvije godine živjela sa muslimanima, i nikada nisam imala nikakvih problema sa njima. 

Čestitam njemu, on je dobio svoju željenu reklamu, ali se srozao zato kao čovjek. I na kraju mu poručujem u ime mene, svih državljana Srbije koji su morali trpiti i preživjeli silni teror koji se desio neka mi se on lijepo napuši ku*ca”, objasnila je Kija Kockar.

Izvor: Žena Portal
Preporučujemo
Loading..