Jeste li vi jedna od onih osoba koje jednostavno ne mogu dan bez gledanja rijaliti programa u ovo današnje vrijeme? Ili ste ipak protiv toga.

Kako god bilo vaše, i naše, mišljenje, činjenica je da su rijaliti programi u posljednjih nekoliko godina jednostavno pokorili cijeli svijet i da milioni ljudi gledaju ovaj program, nebitno na koju se državu to odnosilo. Ima ga bukvalno u svim formatima i na koji god TV program okrenete jednostavno ćete da naletite na neki rijaliti program. Radi se o emisijama koje su neprimjerene, naročito za one najmlađe, obzirom da se tu prikazuje nasilje, psovke, nemoralno ponašanje i sve ono što možete očekivati da treba da bude +18  (osim droge i ubistva).

Postoje, doduše, i oni edukativni rijaliti programi kao što je “Život na vagi” gdje se od učesnika očekuje da naprave nešto pozitivno i gdje je pobjednik onaj koji je uspio tokom rijalitija najviše smršati. Danas ćemo vam ipak govoriti o jednom stranom, konkretnije američkom rijalitiju gdje je jedna učesnica tog formata smrtno anstradala.

Zvala se Ashley Minie Rose i ona je poginula u jednoj strašnoj prometnoj nesreći prije dva dana, a bila je poznata kao glavna zvijezda popularnog američkog rijalitija “Little woman”.

Ashley je imala samo 35 godina, a život je izgubila u svom vozilu, kada je na jednom raskršću u nju sa bočne strane pri velikoj brzini udario drugi vozač sa svojim automobilom. On je i proglašen krivcem, obzirom da je prošao kroz crveno svjetlo i u tom momnetu je udario s boka i onda pobjega sa mjesta nesreće.

Preporučujemo
Objavljuje BestBuy ShopSrijeda, 20. svibnja 2020.