Teodora Džehverović poznata je Srbijanska pjevačica koja je tek prije nekoliko godina eksplodirala.

Dogodilo joj se nekoliko dobrih pjesama, a završila je na naslovnicama svih tabloida prošle godine, kada je otkriveno da se zabavljala sa starijim albanskim biznismenom. Sve ide nizbrdo, prema početku 2019. godine, kada joj je desna dojka eksplodirala i završila je u bolnici.

Svakako, temeljni kamen karijere bio je njezin angažman u Zadruzi. Nije postigla baš zapažen rezultat, ali publika ju je jako dobro zapamtila. Zato je sada, osim dobre pjesme, vrlo dobro i njezino savršeno tijelo u koje je uložila puno novca. Ali, ono što je u posljednje vrijeme frustrirajuće je informacija da Teodora zapravo nije njezino pravo ime.

Dakle, nedavno je za jedan srijanski portal izjavila: “Mnogi ljudi su navodili da se ja zapravo Suada, što je meni pomalo smiješno”, započela je sa svojom izjavom napominjući da to apsolutno nije istina. Kada su je pitali da li je u vezi s biznismenom Ćazimom Osmaniem, rekla je:

“Ne. Nikad nisam imala ništa emotivno s muškarcem koji gotovo da može biti moj otac. Zbog tog poznanstva puno sam patila.”, dodala je Theodora.”

Treba napomenuti da se ranije pisalo da je njena porodica ne samo iz Bosne i Hercegovine, već i da je muslimanske denominacije, a kad se njen otac oženio njenom majkom koja je pravoslavna, cijela njegova se porodica odrekla islama. Suada ili Teodora? Zapravo ne znamo zašto se stidi svog imena, ali i svog porijekla.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo
Loading..