Ne tako davno smo čuli za potresnu priču kada je jedna Hrvatica odlučila da se uda i rodi dijete 30 godina mlađem muškarcu koji je još maloljetan i koji je išao još u školu. Ona je odgovarala pred sudom za to krivično djelo, ali danas žive normalno njih dvoje zajedno u Beču, imaju dijete koje svakodnevno vode u obdanište. 

Danas vam donosimo jednu veoma sličnu priču.

Slikovni rezultat za STARA ZENA I MLAD MUSKARACChase Gabard, koji ima samo vjerovali ili ne 18 godina i potječe iz Kentuckyja, prvi je put vidio tridesetdevetogodišnju Jamie Brown kada mu je bilo samo 11 godina. Bila je to majka njegovog prijatelja  s kojim je išao u školu, i on je dolazio poslije škole u njihovu kuću gdje su uvijek ostali zajedno.

Prolazile su godine, a on nije skretao pogled s nje, sve mu se više sviđala. Imao je 18 godina i shvatio je da ga ova žena užasno privlači. Ne smeta mu što je toliko starija od njega i da ima troje djece, u tom smislu nije bilo prepreka za njih dvoje. Nakon toga su počeli izlaziti i zabavljati se, a nedavno ju je i zaprosio. To njenom sinu uopšte ne smeta, čak štaviše – voli i gledati kad imaju odnos i često im se pridruži.

Slikovni rezultat za STARA ZENA I MLAD MUSKARAC

“Nisam ni znala što on osjeća prema meni, situacija je bila više nego dvostruka s nama, ali niti sam se osjećala prema njemu pogrešno, niti mom sinu to smeta. Njemu je to odlično iskustvo koje mora da upamti. U početku nisam znala ništa o tome, a onda me je Chase poljubio prvi put i stresla me je struja. Kao neki vrtlog u stomaku. Odmah smo završili u krevetu, bilo je nezaboravno. Njemu je to bilo prvo iskustvo. Ali bio je kao profesionalac.” – rekla je sva sretna Jamie.

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..