Na nedavnom Trećem Samitu prvih dama i gospode u Kijevu, Tamara Vučić, prva dama Srbije, privukla je pažnju svojim jednostavnim i autentičnim pristupom. Odjevena u dugu crnu haljinu s crvenim ružem, Tamara je pokazala svoju pripremu za događaj, uključujući i svoj doručak koji se sastojao od zobenih pahuljica, svježeg voća i crne kave, što je mnogima bilo blisko i poznato.Najveće iznenađenje bilo je to što je podijelila ovaj intimni trenutak s pratiteljima na društvenim mrežama, uključujući i trenutke bez šminke i proces šminkanja koji sama obavlja. Ovo je pokazalo njezinu autentičnost i skroman pristup, bez dodatnih troškova za vizažiste i frizere.

Tamara je odlučila nositi prirodan makeup s naglaskom na crveni ruž i jednostavno stiliziranu dugu kosu s bisernom vrpcom. Ovaj pristup osvojio je srca Srba, koji su hvalili njezinu ljepotu i autentičnost.Kao prva dama Srbije, Tamara Vučić privlači pozornost svojim postupcima i predstavlja zemlju na izvanredan način. Njezini postovi na Instagramu uvijek izazivaju entuzijastične reakcije publike.Također, Tamara je podijelila ponos zbog nagrade koju je Nikola Jokić, svjetski poznati košarkaš i novi prvak NBA lige, primio za promicanje ugleda Srbije u svijetu.

Ministar Ivica Dačić dodijelio je nagradu Jokiću, što je bila posebna čast za ministra i ponos za Srbiju. Tamara je ovo postignuće također podijelila na Instagramu, što je izazvalo velike reakcije pratitelja.Svojim skromnim i autentičnim pristupom, Tamara Vučić osvaja srca ljudi i promovira pozitivan imidž Srbije u svijetu.Također, u ovom tjednu istaknuta je i svečanost Dana srpske diplomacije, gdje je košarkaš Nikola Jokić nagrađen za svoj doprinos promicanju ugleda Srbije u svijetu. Ministar Ivica Dačić uručio mu je nagradu, a Tamara Vučić je izrazila svoj ponos na Instagramu.