Izabrana za najlepšu mamu Šumadije, ova je prekrasna dama organizovala život tako da ništa i niko ne može da trpi.

Ana Spasić (36) iz Kragujevca, dama koja je odnela pobedu u takmičenju za najlepšu mamu Šumadije, ima urednu kosu, lepu liniju, negovane nokte i lepo je obučena. Ima šestoro dece sa svojim suprugom, od mališana od 18 meseci do srednjoškolca.

Zaposlena je, a gotovo svakodnevno ima supu i glavni obrok na stolu. Njen osmeh smiruje, a zbunjenost joj daje dodatni šarm kada treba objasniti kako sve postiže.

-Navikli smo jednostavno da živimo tako i sve tako ide, ide – smeje se ona.

Nakon što je Anu najlepšom mamom proglasio sajt ‘Lepa Šumadija’, medijima je postala interesantna i često je o svom životu i obavezama odgovarala na pitanja. Ja odlazim da bi mi otkrila tajnu koja mora ovde da postoji – možda kratko radno vreme, neka rođaka koja joj kuva, da su iz višečlanih porodica ona i suprug Darko i imaju iskustva, imućni su ili je možda čarolija?!

Mi smo poput malog čopora

-Od roditelja malo kada tražimo pomoć, i sami smo odlično uigrani. I Darko i ja kuvamo, mada za ovog trenutka imam značajnu gomilu za peglanje. Zaposlena sam u privatnoj firmi koja instalacije proizvodi za sudomašne, nekada i subotom osim radnim danima. I Darko i ja imamo po jednu sestru što se tiče porodica iz kojih dolazimo, ali smo znali od zabavljanja da ćemo više dece imati, bar troje ili četvoro – opet se smeška Ana.

Pitaju Spsiće šta je njihova tajna kada rade istu smenu, ko im decu čuva. Darko kaže da mlađe čuvaju stariji.

Opširnije OVDE.

Izvor: iKragujevac.

Preporučujemo

1 COMMENT

Comments are closed.