Tatjana Kamerun, poznata kao Mateyash i kasnije kao Taichi, bila je sjajna pop zvijezda na domaćoj sceni 80-ih. Njezini hitovi, uključujući “Let’s Go Crazy Tonight,” “My Baby Is Dangerous,” i “You Have Right to Me,” donijeli su joj veliku slavu. Taiči je čak predstavljala Jugoslaviju na Pesmi Evrovizije 1990. s pjesmom “Let’s Go Crazy,” gdje je očarala svojim šarmom, podsjećajući na Marilyn Monroe.Nakon ratnih godina, Taichi je donijela odluku da se povuče iz glazbene industrije i preseli u Sjedinjene Države kako bi nastavila obrazovanje. No, 2011. godine se trijumfalno vratila u Hrvatsku s koncertom “Ludimo od duše,” označivši svoj povratak u glazbeni svijet.

Za taj projekt osigurano je znatno financiranje, a rad na njemu preuzela je vješta ekipa stručnjaka.Tajči je bila partnerica s Andie Bernard, njezinom dugogodišnjom publicistkinjom, i Majom Brlečić, posvećenom menadžericom za komunikacije. Organizacija koncerta u Nashvilleu zahtijevala je suradnju s deset talentiranih američkih glazbenika. Tri godine prije tog povratka, doživjela je srceparajući gubitak zbog smrti supruga.Danas Tajči živi u Sjedinjenim Državama sa svoja tri sina, a nedavno je napisala autobiografiju u kojoj iskreno izražava svoju duboku vjeru i odanost Bogu.

U svojim nastupima sada stavlja naglasak na uspostavljanje duhovne veze s publikom, posebno tijekom nastupa u katoličkim crkvama. Njezina obitelj i ona ponosno nazivaju Cincinnati, Ohio, svojim domom.Tajči i njezina tri sina, Danette, Evan i Blaise, sada žive u Cincinnatiju, Ohaju, koje s ponosom nazivaju svojim domom. Njezin je povratak na scenu obilježio njezinu transformaciju iz pop zvijezde u umjetnicu koja ističe duhovnu dimenziju u svojoj glazbi.