Novo

Taj čovek SVOM DETETU PRETI: Kebina ljubavnica otkriva kako je pevač vanbračnoj ćerki slomio srce

Kada je reč o našoj javnoj sceni , svakodnevno smo u prilici da pročitamo razna dešavanja iz života poznatih . Naime , mnnogo je nnjih koji svoje živote ne umeju da drže dalje od očiju javnosti , pa samim tim brojni detlji koji ugledaju svetlo dana šokiraaju sve , jer nikada u realnosti niste mogli da verujete da je neko takav jer naravno na sceni je druga slika.

Dakle ,kada je reč o ljubavnicama i njihovim borbama za dokazivanje očinstva , može se reći da ih u poslednje vreme ima mnogo , jer na primer baš i kao ljubavnica Miroslava Ilića , tako je odluučila i ljubavnicca Dragan Kojića Kebe da se bori za očinstvo. Naime , izvesna Ljiljana Jevremović otkrila je pre nekoliko godina da je vodila borbu da dokaže da je njen ćerka Ina Kebino biološko dete , ali on jedno vreme ne samo da nije hteo da čuje za nju , nego joj je čak i pretio.

“Sve što je moglo da se stopira i odugovlači meni se desilo. Na suđenju nam je prećeno bugarskom mafijom. Na jednom ročištu njegov advokat među dokaze koji su prilagali sudu stavio je tekst iz bugarskih medija koji otkriva da je Keba povezan sa bugarskom mafijom. Iskreno, ne sećam se sadržaja teksta, ali se sećam da je sudija rekao: “Molim vas, nema potrebe za ovim stvarima”. Hteli su da zastraše i sud i mene, ali nisu uspeli. Isterala sam pravdu i dugo vukla psihičke posledice zbog tog stresa – otkirva ljubavnica Dragana Kojića Kebe.”