Danas idemo sa jednom jako neobičnom zanimljivošću, koju ste mogli vidjeti i čuti samo u filmovima. Priča od ove djevojke je veoma neobična, a to je nešto što se ne dešava svaki dan. Ona je dobila jednu jako čudnu ideju koju je na kraju i odlučila ostvariti, rijetko ko bi se sjetio to da uradi. Svi se danas nekako žele dokopati para, ali to nije nikada jednostavan put. Uvjek treba imati neke nevjerovatne ideje ili se mnogo truditi kako bi se došlo do nekog novca, a drugačijeg izbora nema.Zbog toga je ova jakonevina djevojka tražila način da nekako dođe do novca, što je na kraju i uspjela. Ona je odlučila prodati svoju nevinost, a svi su se zapitali ko ju je kupio? Da li ste ikada čuli za nešto ovakvo?

Radi svoga oglasa je čak uspjela da dođe na svjetsku naslovnicu te izađe u raznim magazinima pošto je njena priča bila posebna, i stvarno je do toga trenutka nije odradio. Ona je stavila oglas da će prodati svoju nevinost za nevjerovatnih milion dolara.

Ona ima 18 godina, a dolazi iz Rumunije te je njeno ime Aleksandra Kefren, koja nakon objavljivanja tog oglasa nije niti toliko dugo čekala da se prvi kupac javi, svi su odmah htjeli to da probaju. Jedan anonimni biznismen nije čekao da se drugi jave za nju nego je odma ponuo više od 2 miliona dolara.

Ona smatra kako u tome nema ništa loše jer bi ju svakako u nekom trenu izgubila te je bolje da zaradi na tome dok može, i misli da je to bilo pravo vrijeme za nju, odlična ideja, bile su njene riječi. Biznismen joj je platio 2.5 miliona dolara, a agencija će dobiti 500 hiljada za ugovor.

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..