Kostim koji više skriva tijelo žene nego što otkriva, apsolutni je hit ovih dana na Instagramu, žene su samo odjednom poludile za ovim trendom, počeo se širiti poput virusa.

Ovaj australski modni brend ubrzo je preuzeo internet kao i sve društvene mreže, što ga čini najpopularnijim kupaćim kostimom godine.

Čini se da su minijaturni modeli koji su vladali društvenim mrežama pali u zaborav, a na te stvari niko ne obraća puno pažnje, dok su prsa s visokim strukom i retro gaćice apsolutni hit ove sezone, a gotovo svaka žena mora imati ovaj detalj koji je “Mora to biti” po uzoru na bivše modele stare škole, kažu modni stručnjaci koji se brinu o ovom segmentu odijevanja, a da je skrivanje njihovih nedostataka njihova glavna prednost.

Toliko je uticaja od Balija do Ibice pa sve do New Yorka, a svako pozira u jednom od tih modnih detalja kao i kostima. Ovaj se model od ostatka razlikuje po još jednom detalju koji je vidljiv s vedra neba, remenu sa zlatnom kopčom koji izgleda zaista lijepo, a specifičan je po tome što ima grudnjak s kajševima koji je potpuno neobičan. Kao da to nije dovoljno, dopunjava ga diskretni vintage plavi cvjetni uzorak na bijeloj pozadini.

Naravno, imali smo priliku vidjeti mnoge modele kupaćih kostima koji su nas na ovaj ili onaj način šokirali i oduševili, mada nema sumnje da će muškarcima jako teško pasti ako gotovo svaka dama poludi za ovim modelom, jer im jednostavno “ne miriše” i pokrenu ga nositi na plaži jer im je apsolutno bolesno, a svi znamo koliko vole vidjeti sjaj ženskog tijela kao i goli dio svake žene.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo