Kostim koji više skriva tijelo žene nego što otkriva, apsolutni je hit ovih dana na Instagramu.

Ovaj australski modni brend ubrzo je preuzeo internet i postao najomiljeniji kupaći kostim godine. Čini se da su minijaturni modeli koji su vladali društvenim mrežama pali u zaborav, dok su grudni koš i retro gaćice visokog struka apsolutni hit ove sezone po uzoru na bivše pin-up modele, tvrde modni stručnjaci, a da je maskiranje njihovih nedostataka njihova je glavna prednost.

Brojni influenceri mode od Balija do Ibize poziraju za Instagram u identičnim kupaćim kostimima, a riječ je o brandu koji koristi održive materijale u kostimografiji.

Ovaj se model od ostalih razlikuje po još jednom detalju – remenu sa zlatnom kopčom, a specifičan je po tome što ima grudnjak s košarama. Kao da to nije dovoljno, diskretni vintage plavi cvjetni uzorak na bijeloj pozadini dopunjuje ga.

Naravno, imali smo priliku vidjeti mnogo modela kupaćih kostima koji su nas šokirali i oduševili, iako nema sumnje da će muškarcima biti teško pasti ako gotovo svaka dama poludi za ovim modelom i počne ga nositi na plaži, a svi znamo koliko vole vidjeti sjaj ženskog tijela.

Naravno da svaki muškarac, mlad i star, voli da vidi što manji i što kraći kupaći kostim na ženi (po mogućnosti mlađoj i koja nije dobila još svoju prvu penziju), tako da će ovo sada definitivno da im pokvari stvari. Mnogi muškarci su se već javljali na Instagramu, komentarišući kako je plaža mjesto za kupanje, a ne mjesto za večernji izlazak u šorcu i majci.

Naravno, ovu odluku su podržali oni konzervativniji i ljubomorniji muškarci koji do sada nisu skidali pogled sa svojih izabranica (zbog patološke paranoje da će je neko zaskočiti), a one sada mogu bez problema ići da se kupaju.

Izvor: ZB

Preporučujemo
Loading..