Čišćenje vaše kuće neće više nikada biti isto nakon što pročitate par ovih genijalnih trikova i savjeta za čišćenje koje smo za vas danas pripremili, a sve po preporuci najpoznatijih svjetskih stručnjaka.

Radi se o ne baš toliko poznatim trikovima kojima ćete mnogo lakše očistiti svaku prostoriju u svom dobu.

Upotrijebite potpuno “domaće” sredstvo da bi ste očistili drveni pod

Pretvorite svoj drveni pod iz bezličnog u blještavo sjajnog korištenjem ovog specijalnog domaćeg preparata za čišćenje drvenih površina. Ovo potpuno ekološki prihvatjivo sredstvo ćete napraviti ako pomiješate par šolja sirćeta, sapun i par drugih preparata za čišćenje i sve to kada pomiješate poprskajte po podu, prebrišite i gledajte kako će da vam se pod šljašti kao da je tek postavljen.

Upotrijebite valjak za odjeću kako bi očistili mrežasta vrata i prozore

Uzmite svoj valjak za čišćenje dlaka sa kaputa i ostale odjeće i upotrijebite ga kod čišćenja mreža na vašim prozorima i vratima. Tako ćete najbolje ukloniti sve ostatke koji se tamo skupljaju i zadržavaju, uključujući pritome i dlačice kućnih ljubimaca. Ako su vam mete previsoke, valjak uvijek možete pričvrstiti na neku šipku da bi dohvatili sami vrh.

Očistite mikrovalnu bez ribanja i grebanja

Ako tražite neki jednostavniji način da očistite svoju mikrovalnu bez da je ogrebete, onda ste na pravom mjestu. Možete običnom parom očistiti mikrovalnu tako što ćete u jednu staklenu zdjelu da naspete rastvor sirćeta i vode i onda uključiti mikrovalnu da radi par minuta. Kada je otvorite, primjetit ćete da su spale sve mrlje i da ih je dosta lakše očistiti.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Preporučujemo