Showbizz

SVI ZGROŽENI, MIS JUGOSLAVIJE UNIŠTILA LICE PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Udala se za biznismena i povukla sa estrade, EVO KAKO IZGLEDA! (FOTO)

Kad kažemo Miss –odmah mislimo na neku ljepoticu koja blista, sve joj ide kako treba i nema nikakvih problema. A u stvari, svaka od njih je samo jedno ljudsko biće koje ima svoje uspone i padove kao i svi drugi.

Slavica Tripunović je poslednja Miss Jugoslavije, nakon izbora bila je malo u javnosti po određenim modnim revijama a onda je počela da se bavi muzikom pod umjetničkim imenom Dajana. Snimila je par pjesama ali bez nekog većeg uspjeha. Kasnije je je bila prisutna u reality program poznatom kao “Farma”

A imala je ona i teških situacija u svom životu. 2009 g. je imala ozbiljne zdravstvene problem, operativni zahvat i duže liječenje ali se sve sreća dobro završilo.

2013. godine sklopila je brak sa jednim biznismenom iz Kanade i potpuno se povukla iz javnosti. Rodila je jedno dijete i malo se pričalo o njenom životu.

Otvorila je kozmetički salon, pokrenula svoj biznis i ponekad se samo onako oglasi na društvenim mrežama. Tako je u više navrata, komentarisala u negativnom smislu, sve one koji rade plastične operacije na licu. Ona ističe da nema ništa protiv plastične hirurgije, i sama je poradila na grudima i usnama ali, naglašava, da treba imati mjeru i ne pretjerivati.

A ljudi kao ljudi, zagledaju, komentarišu i dolaze do zaključka da je i Slavica poprilično ubacila plastike na lice jer djeluje potpuno neprirodno, lice je totalno bez mimike. Prije nekog vremena je tvrdila da je apsolutno zadovoljna sa svojim životom, otvara još jedan kozmetički salon, pjeva ponekad na nekim događajima, klubovima i diskotekama u inostranstvu. Možda je i Slavica promijenila mišljenje pa odlučila da treba da izgleda mlađe od svojih 50 godina.

Oglasi – Advertisement
Pozitiv media

Dobrodošli na portal Pozitiv Media.