Savjeti

SVI SUŠIMO VEŠ POGREŠNO, OTKRIVAMO VAM PRAVI NAČIN: Kako nam ovo ranije nije palo na pamet, ŽENE ODUŠEVLJENE, UVJERITE SE I SAMI

Sušenje veša svakodnevna je aktivnost svake osobe na ovom svijetu.

Malo ljudi ne koristi veš mašinu svaki dan, posebno kada je ljeto i kada je vruće. Ali ljeti je puno lakše jer se veš može lijepo i pravilno sušiti vani na prirodnom suncu, ali, problem je zimi, kada se veš mora sušiti unutar stana ili kuće, a to uzrokuje paru što nije dobro za vaše zdravlje.

Ali, jedna korisnica društvene mreže “Reddit” otkrila je jedan veoma zanimljiv trik koji ona stalno koristi svaki dan kako bi što više odjeće stavila na sušilicu i sušila veš tako lakše.

Svi su totalno poludjeli kad su vidjeli ovu metodu i sada je apsolutno svi koriste.

Dakle, njezina metoda je korištenje štipaljki i veš ne prebacivati ​​preko žice, već ga slagati jedan pored drugog, baš kao na priloženoj slici. To najviše iskorištava mogući prostor, jer odjeća zauzima manje prostora, a također je uredno i fino raspoređena.

Najviše im se svidio ovaj trik i odlučili su ga koristiti naročito kada je riječ o manjim komadima donjeg veša poput bluza, majici i suknji, ali bilo je i onih koji su tvrdili da se ova metoda ne preporučuje jer je manje slobodnog prostora među odjećom, manje je zraka pa se veš suši mnogo sporije. Međutim, sve ovisi o vašem prioritetu, ukoliko vam trenutno treba komad vašeg veša, onda je bolje da ga osušite onako kako ste ga dosad sušili, a ako je važnije da se što više uklopi na sušilicu, onda vam ova metoda definitivno odgovara.