Mnogi od nas obično suše svoj veš u stanu ili na nekoj improvizovanoj sušilici koja obično stoji na terasi/balkonu.

Jedna korisnica koja se dodala na društvenu mrežu Reddit, otkrila je svoj koji trik koristi redovno kako bi mogla staviti na svoju sušilicu što više odjeće. Nakon što su i ostali vidjeli kakvu metodu ona koristi, svi su bukvalno poludjeli i odmah otišli da urade isto!

Njena metoda se zapravo sastoji u tome da ona veš ne prebacuje preko žice, kao mi ostali smrtnici, nego ga uporedo slaže, a uz to koristi i nešto što se zove štipaljka. Kako to izgleda, možete pogledati na priloženoj fotografiji ispod.

Korisnica ove popularne društvene mreže koja je postavila objavu o triku koji ona koristi objasnila je tako način  kako prostor maksimalno koristi, zato što odjeća inače zauzima manje mjesta, a uz to je ona i uredno složena.

Mnogima se dopao ovaj veoma jednostavan trik i riješili su mnogi da ga iskoriste naročito kada su u pitanju manji komadi veša kao što su recimo suknje, majice i bluze, ali je naravno bilo i onih koji su tvrdili kako se zapravo ne preporučuje ovaj metod zato što onda ima manje slobodnog prostora među odjećom za dotok zraka, pa se iz tog razloga i dosta sporije suši. Da li ste vi koristili nekada ovu metodu i da li se slažete da je ova metoda puno bolja od uobičajene? Pišite nam svoje mišljenje u komentarima.

Preporučujemo
Loading..