Novo

SVI SU SAMO GLEDALI U KARLEUŠINA STOPALA! Šok, pogledajte šta je pevačica obula za GLASANJE na izborima! NIKO NE VERUJE SVOJIM OČIMA…

Jučer je u Srbiji bio veoma važan dan, a vjerujemo da znate da su u ovoj državi održani predsjednički izbori, vanredni parlamentarni i izbori za skupštinu Beograda, kao i još 13 gradova i opština. Svakako da je ovo bila najaktuelnija tema, o kojoj su pisali svi mediji u Srbiji ali i u cijelom regionu. Na izborima pojavile i brojne poznate ličnosti, koje su došle da obave svoju građansku dužnost, onako kako to i dolikuje.

Na izborima pored brojnih poznatih ličnosti, pojavila se i popularna pjevačica Jelena Karleuša, koja je kao i ostali došla da ispuni svoju građansku dužnost. Jelena je inače poznata po tome što uvijek ima interesantan i poseban stajling koji uvijek privuče pažnju javnosti, a svjedoci smo da je pjevačica do sada mnogo puta uradila nešto i eksperimentisala sa stajlinzima, a malo ko drugi da bi se usudio da rizikuje kao ona. Pjevačica u stopu prati nove trendove, ali sada je ona prema mišljenju mnogih malo pretjerala, i pomiješala je godišnja doba.

Stajling koji je ona specijalno odabrala za izlazak na biračko mjesto kako bi glasala i ispunila svoju građansku dužnost, sve prisutne pomalo je oszavio u čudu, a oni koji su pogledali fotografije i snimke kasnije nisu mogli a da ne obrate pažnju na to šta je pjevačica obula. Dakle, Jelena se na glasanju pojavila u bež kaputu i sa šeširom iste boje. Ipak, ono što su mnogi prokomentarisali kao neukusno je mrežica koju je spustila preko lica, ali i basnoslovno skupe sandale koje je obula, a svima je poznato da je vani jako hladno, te da je temperatura bila pet stepeni ispod nule… Ostatak teksta pročitajte ovde.