Novo

Svi su ,,POLUDELI” za ovom tehnikom FARBANJA JAJA: Potrebno je samo malo PIRINČA i pet minuta vremena! PA OVO JE HIT

Internet zajedno sa društvenim mrežama je mjesto koje nam pruža mnošvo informacija, raznih savjeta i trikova koji mogu dosta da nam pomognu i olakšaju. Ljudi iz svijh dijelova svijeta na društvenim mrežama dijele svoja iskustva, trikove i savjete, i iako većina njih i ne uspije baš onako kako je predstavljeno, dosta je onih koji su itekako dobri i korisni.

Dakle, i sami ste shvatili da je naša današnja tema farbanje jaja, koje može da bude itekako zabavno, ali nekada baš i nemamo toliko vremena da se igramo sa bojama, i da to bude sve kako treba, nekada su dani jednostavno takvi da nam ništa ne ide od ruke, i baš u takvim situacijama potrebno nam je nešto što će nam taj posao olakšati. Postoje razne tehnike kada je u pitanju farbanje jaja, ali ove godine ono što je apsolutna senzacija jeste farbanje jaja pirinčem, i ona je sve oduševila, posebno zbog toga što je ova tehnika toliko laka, a boja i više nego efektivna.

Naime, svi mi imamo pirinač u kući, a potrebno vam je veoma malo za farbanje jaja. Ono što vam je potrebno je sljedeće: Pirinač, boja za hranu, odnosno kolače, okrugla plastična posuda koja ima poklopac, i zaštitne rukavice. Sljedeće što treba da uradite jeste da pirinač podijelite u svaku zasebnu posudicu, i u svaku stavite određene boje i promješajte. Možete kombinovati i više boja u jednu posudu i tako dobiti šarenu kombinaciju. Veoma je bitno da jaja prvo izbjelite prije ove tehnike bojenja, kako bi se boje ljepše primile. Kada se jaja osuše, premažite ih sa uljem kako bi dobile sjaj. U video snimku ispod pogledajte detaljno upustvo.