Home Novo Svi su gledali u haljinu makedonske pjevačice na Evroviziji: Zbog ovog detalja...

Svi su gledali u haljinu makedonske pjevačice na Evroviziji: Zbog ovog detalja je svi prozivaju, vidite li (Foto)

326
0

Tamara Todevska, pjevačica koja je prije par dana predstavljala Sjevernu Makedoniju na pjesmi Eurovizije u Tel Avivu izvela je, na impresivan način, pjesmu pod nazivom “Proud”, koju je posvetila prvenstveno ženama, ali i generalno ljudima širom svijeta.

View image on Twitter

Tekst pjesme kaže da bi djevojke, ali i ljudi generalno, trebale biti sigurne i hrabre, a to je u velikoj mjeri dotaklo navijače Eurovizije. Oduševljeni ljubitelji pohvalili su Tamaru putem društvenih mreža, te su slali poruke podrške: “Reci mi, djevojko.”, “Tamara, tako je!”, “Kakva pjesma” – bilo je zaista mnogo komplimenata. Naravno, odmah je nekoliko duhovitih Tviteraša otkrilo i gdje je Tamarin dizajner pronašao inspiraciju za njenu haljinu.

Prikaži sliku na Twitteru
Tamara u pjesmi koju je otpjevala pod imenom “Proud”, pjeva sa suzama u očima, a pjesma govori o toleranciji, miru i ljubavi. Pjevala je pjesmu rekavši da trebamo biti ponosni na ono što jesmo i da se moramo neprestano boriti protiv predrasuda i pjesmu je posvetila svojoj kćerki Hani. Njezin nastup pohvalila je, između ostalog, bivša pobjednica Eurosonga iz Srbije, Marija Šerifović, koja je osvojila prvo mjesto u natjecanju sa svojom pjesmom “Molitva”.

Međutim, Marija nije mogla vjerovati kad je vidjela da u finalu Eurosonga Srbija nije dobila ni jedan glas iz Sjeverne Makedonije. Tada je Šerifović izrazila nezadovoljstvo Twitterom:

“Makedonija nije dala ni jedan bod Srbiji? Jesam li dobro vidjela? Saznajte ko je u poroti! Pronađite ga!” – napisala je kroz svoj profil

Jeste li Vi slijedili Eurosong i jeste li navijali za nekoga u ovom takmičenj? Ako da, pišite nam u komentarima je li pobijedio onaj kojeg ste željeli.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..