Novo

SVI SRBI će da budu ČIPOVANI KO KUNIĆI: Vučić doneo ideju iz Švedske(FOTO)

Danas ćemo zaviriti u budućnost i filmove znanstvene fantastike. Sigurni smo da ste puno puta imali priliku u životu gledati filmove, kad neki glumci imaju instaliran čip i tada točno znaju gdje su i šta rade. Takva su vremena već sad došla na teritorij Evropske unije. Švedska, Belgija i pojedini dijelovi Holandije već uveliko žive po tom principu.

Za ljude koji su se složili s ovom opcijom, čip koji sadrži sve njihove podatke instaliran je na području ruke. Polazeći od osobnih podataka, kodova s ​​kartica, tako da rukom plaća račune u restoranu, pošti, otvara ulazna vrata za sebe i sve ostale stvari. Papirnate dokumente, valute u novčanicama, kartice, novčanike, sve ovo pada sada u zaborav. Šta mislite o toj ideji, koliko bi to normalno bilo na ovom području?

Ali, u ovom će području biti vrlo teško živjeti, jer ljudi ovdje su zaostali ne samo u razvoju već i u trendovima, pa tako i dalje vjeruju u materijalne stvari, čak i kad nešto vide i osjete pod prstima. ali, šta ako vam kažemo da već 4.000 Šveđana ima tu mogućnost u svojim rukama, onda vam je sigurno jasno da ćemo je mi vrlo brzo doživjeti, sviđalo nam se ili ne.

Ti čipovi su u obliku novčića, ali zaštićeni su plastičnim slojem kako ih tijelo ne bi moglo ukloniti kao stranu stvar u tijelu. Kako je najavljeno, Srbija bi mogla započeti koristiti ovu vrstu čipiranja stanovništva već najkasnije do 2024. godine. Puno je birokratskih stvari koje bi se do tada morale završiti, ali mislimo da bi oni jednog dana kupovali na tržnici, pružajući desnu ili lijevu ruku. Vrlo jednostavno.