Horejšio Kejn je legenda – ne samo da je šmekerski uspjevao uvijek da privede pravdi sve zločince u popularnoj seriji “CSI Miami”, već je on svojim specifičnim imidžom – riđom kosom, ubitačnim pogledom iznad sunčanih naočara i uvijek prikladnim duhovitim komentarom – postao jednostavno glavni među svim tim klišiziranim likovima krimi serija.

Međutim, Dejvida Karuza (63), glumca koji ga je utjelovio svih tih godina koje su prošle, danas teško da biste mogli prepoznati.

Poslije čuvene serije on se u potpunosti povukao iz javnosti, godine ga nisu štedile, a čini se da se nije ni sam štedio načinom života – prošlo je samo nekoliko godina, a izgleda kao da ne bi mogao ni pištolj da potegne, ubitačan pogled da ne pominjemo.

Ili, kako su neki mediji slikovito opisali – više liči na tetku nego na opasnog detektiva.

Toga je valjda i sam on svjestan, a činjenica je da ne mora ni da se vraća u igru – Horejšijev uspeh mu je obezbjedio lagodan život. Iako je prije CSI-ja glumio u raznim filmovima i serijama, i dok u nedogled gledamo reprize hit serije, Dejvida je teško zamisliti u bilo kojoj drugoj ulozi osim – u ulozi Horejšija.

Štaviše, on je postao svojevrsni zaštitni znak ovog popularnog serijala, a iako je njegova gluma prilično banalna, donijela mu je jedan od najizdašnijih honorara u svijetu TV serija. Za ulogu u seriji “CSI: Miami” Karuzo je u posljednjih nekoliko sezona ove popularne serije navodno po epizodi dobijao i do 375 hiljada dolara.

Po završetku serije, plan mu je bio da se potpuno povuče, da kupi neko imanje na francuskoj rivijeri i uživa u dobroj mediteranskoj hrani i suncu. I ženama.

Nikad nije bio na listama holivudskih ljepotana, ali žene ga vole – ženio se triput, a pruje nekoliko godina fotografi su ga ulovili kako se ljubi s upola mlađom devojkom.

Pogledajte i kako danas izgleda ostatak CSI: Miami ekipe.

Izvor: Noizz.rs

Preporučujemo
Loading..