Smatramo da smo sve pročitali na Internetu, ali uvijek smo iznenađeni nekim novim vijestima i informacijama zbog kojih nam zastaje dah.

Danas vam moramo ispričati vrlo ružnu priču, ali to se mora reći. Majka (37) i sin koji je 17 godina mlađi od nje, zaljubili su se jedno u drugo nakon što su se prvi put susreli nakon 18 godina. Da, dobro ste pročitali ono što smo napisali u prethodnim crtama, bizarni par je osuđen na tri godine zatvora zbog incesta. Međutim, oni ne žele prekinuti vezu, ali će to nastaviti činiti i u budućnosti.

Majka i sin zaljubili su se nakon što su se prvi put sreli nakon 18 godina. Ali, zbog njihove romantike, intimnih odnosa (često i na javnim mjestima) vlasti nisu imale milosti, pa je bizarni par osuđen na tri godine zatvora zbog incesta, što je bio apsolutno bolestan odnos, tvrdi jedan britanski visoko čitani portal.

Monica Mares (37) i njezin sin, Caleb Peterson (20) iz Klovisa u NOx Meksiku, uhićeni su u februaru 2016. nakon što je jedan od prvih susjeda prijavio policiji incestuoznu vezu. Par je, nakon što se izjasnio krivim, pristao na čisti sudski nalog ili na tri godine uvjetne kazne, od kojih će najmanje polovica vremena biti pod kontrolom vlasti. Također, potrebno ih je razdvojiti gotovo dvije godine.

Tako je izgubila skrbništvo nad devetoro djece koja je rodila sa njim. Ljubavni par je u augustu prošle godine, prije saslušanja presude, jasno stavio do znanja kako da ništa neće stajati na putu njihovoj ljubavi. Apsolutno niko neće moći ništa učiniti, ali baš niko.

“On je ljubav mog života i ne želim ga izgubiti. Moja ga djeca vole. Ništa ne može stajati između nas, ni sud ni zatvor, apsolutno ništa. Moram biti s njim. Kad izađem iz zatvora, preselit ćemo se u Clovis, Kalifornija, gdje je naš odnos dopušten” – rekla je nesretna majka.

Izvor: Dobar Dan

Preporučujemo
Loading..