Novo

Svi misle da je Saša Popović prihvatio Suzaninog sina Danijela, ali OVA FOTOGRAFIJA je dokaz kako se stvarno ponaša prema njemu

U nastavku današnjeg članka ggovorit ćemo o jednom popularnom paru , a koji je jedan od najpoznatijih na našoj javnoj sceni . Dakle ,reč je o Suzani i Saši Popoviću , a koji su devedesetih godina imali jedno od najglamuroznijih venčanja svih vremena , a koji su mnogi danima komentarisali .Dakle , kako je ljubav bila velika , iz nje su se rodila i ćerka Aleksandra , a kako je saša neko ko ima i veliko srce pokazuje to što je i Suzanin sin kao Sšin rođeni. Kada je reč o Suzani , ona je napravila pauzu u sv ojoj karijeri , a sve da bi se svojoj deci posveetila , te ih uspešno odgojila.

Naime , Suzana je se udala sa 18 godina , a razvela nakon sedam meseci , te o tome nerado govori : – Danijel je odrastao uz Sašu. Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na to da li je biološki ili ne. Sve što zna o životu naučio je od njega. Sale ga je školovao i othranio, i u svakoj prilici ističe da je Danijel više nego njegov sin – izjavila je jednom prilikom pevačica koja je svesno odlučila da karijeru stavi u drugi plan. Inače , od nedavno se po internetu vrti fotografija na kojoj se nalazee Saša i Suzana , a koja je nastala pre dvadeset godina , a koja zasigurno vredi više nego iša.

Pozitivni komentari se samo nižu jedan za drugim , a mnogi su mišljenja da je za njih vrmee stalo ,a po Suzaninom osmehu je jasno da ju je Saša držao kao malo vode na dlanu.