Berguzar Korel jedna je od poznatih turskih glumica koje se publika u našoj regiji najviše sjeća po ulozi Šeherzada, što je interpretirala u poznatoj seriji 1001 noći, koja je pomaknula gledateljske rekorde u regiji, pa tako i kod nas. Lijepa glumica svojim je šarmom i ljepotom očarala i očarala mnoga srca, a serija je bila toliko uspješna zahvaljujući njoj, iako joj je partner, u seriji i u stvarnom životu, dodala Halit Ergenc.

Osim glumice, ova je serija osigurala mjesto među zvijezdama i obilje mogućnosti, upoznala je i ljubav svog života na setu, a vjenčala se s Halitom 2009. godine nakon što su se neko vrijeme zabavili. Nakon godinu dana dobili su sina Alija i zajedno su se ponovno pojavili na malim ekranima u seriji Ranjena ljubav, koja je također bila vrlo uspješna, ali još uvijek nije nadmašila 1001 noć u pogledu popularnosti i gledanosti.

Nema sumnje da glumica izgleda prekrasno, a nedavno je napravila jednu transformaciju koja je ostavila bez daha. Točnije, odrezala je kosu i iznenadila se koliko se promijenila. Ispod vam donosimo jednu njenu fotografiju nakon transformacije, a mi se kladimo da će vas ona ostaviti bez daha dok izgleda.

Komentari su stizali sa svih strana, većina prepuna riječi hvale i komplimenata za lijepu glumicu, a svi su se čudili što je bilo moguće izgledati još ženstveno s kraćom kosom nego što je to imala prije sa svojom tamnom i bujnom kosom, po kojoj je bila prepoznata bila je poput Šeherzada.

Preporučujemo
Loading..