Na društvenim mrežama iz dana u dan ispliva neka nova slika ili video klip iz izolacije koja uspije nasmijati cijeli region.

Ovaj put je jedna baka iz Srbije postala pravi hit na internetu. Nije u pitanju baka Olivera, koja se smirila nakon što je morala platiti kaznu od 150.000 dinara. Skontala je napokon da joj se ne isplati hodati po gradu (ići kod prijateljice na engleski) jer ni sama ne zna kako će sada platiti tu kaznu.

Baka o kojoj danas govorimo je snimljena u svojoj kući i ona se zahvaljuje nikome drugom do predsjedniku Srbije lično Aleksandru Vučiću na ogromnoj pomoći. Ona naravno nije bila svjesna da će ovaj video otići na internet i postati prava senzacija u jako kratkom periodu. Snimak je nastao u momentu kada je baka otpakivala paket koji je predsjednik Srbije uputio svim penzionerima širom Srbije.

Kada ju je kćerka pitala da li ju je obradovalo ovo, ona je mrtvo ‘ladno rekla da Vučića više voli od cijele svoje porodice. Prvo Vučić, pa onda tek ostali iza njega. Ovaj video klip je očekivano izazvao podijeljenja mišljenja. Jedne je ovaj video nasmijao i oni su ostavili pozitivne komentare, dok su drugi spalili jadnu baku komentarima i kazali kako je Vučić zapravo veoma jeftin, i da mu je ovo bio nizak pokušaj kupovine glasova za iduće izbore.

 

Šta vi mislite o predsjedniku Srbije? Da li smatrate da on u ovoj situaciji koja vlada obavlja dobar posao, spram resursa kojima Srbija raspolaže? Ili mislite da bi neko drugi bio sposobniji i bolji na toj poziciji?