U ovo ludo vrijeme možemo očekivati svakakve stvari da vidimo. Iz dana u dan, društvene mreže nas časte sa nekim novim događajima, za koje svakako uvijek najprije pomislimo da se radi o laži, odnosno o nečemu izmišljenom, a onda nas, kao kamion, opali surova realnost.

Tako je jedan snimak koji je nedavno vidio svjetlost dana uzburkao cjelokupnu javnost. Naime, na snimku, koji i sami možete vidjeti kasnije tokom teksta, svi prisutni su gledali šokirano i izbezumljeno kako jedna žena vuče, odnosno šeta muškarca na lancu. Muškarac je na sebi imao i karakterističan natpis na kojem je pisalo “Na uslovnoj za gospođu Fox”.

Sve se ovo, inače, desilo na željezničkoj stanici u Londonu, a prisutni se jednostavno nisu mogli nagledati bizarnosti kojoj su svjedočili. Žena u crnini vodila je muškarca na lancu kao psa.

On je išao na sve četiri noge i očito glumio slugu svojoj gospodarici. U jednom momentu je prišla policija pa je ova žena porazgovarala sa njima. Onisu odmah prišli da vide o ćemu se radi i pošli su reagovati kada su vidjeli šta je u pitanju.

Ipak na kraju nisu mogli da je uhapse, obzirom da ovako nešto očito nije krivično djelo. Porazgovarali su i sa ženom i sa muškarcem i na tome se završilo. Video snimak koji vidite ispod proširio se nevjerovatnom brzinom na društvenim mrežama i vrlo brzo prikupio ogroman broj komentara i raznovrsnih reakcija.

Očito je da je ovaj muškarac nešto ozbiljno zabrljao zbog čega ga njegova “gospođa Fox” ovako kažnjava. Doduše, ne treba nas ništa čuditi. Postoje ljudi sa ovakvim seksualnim fetišima, pa je možda samo neka bolesna fantazija ovdje u pitanju.

Preporučujemo