Žena koja je definitivno okarakterizirala balkansku narodnu glazbenu scenu je Svetlana Ceca Ražnatović, iza nje su mnogi hitovi.

Iza toga ima puno, ali kako bilo koja zvijezda može izdržati bez nje? Jedna od najvećih srpskih pjevačica definitivno je Svetlana Ceca Ražnatović. Naime, njezina popularnost u Srbiji je zaista ogromna i s pravom se može reći da je ona praktično možda najveća srpska glazbena zvijezda.

Međutim, Ceca je nedavno zaista sve iznenadila svojim postupcima kada je na Instagramu objavila šalu o Perici. Očito joj je karijera pomalo zapetljana, budući da je odlučila protresti sve oko nas, jednostavno joj treba malo duha, kako bi rekli Dalmatinci.

Ista šala s teško morbidnim sadržajem uklonjena je nekoliko sati kasnije, međutim, jednom kad je nešto objavljeno na Internetu, to je zauvijek ostalo.

Uvijek pronađite nekoga dovoljno brzo, spremite sliku ili učinite snimku zaslona, ​​a kasnije možete uzeti novac od medija, koji jednostavno žude za takvim vijestima.

Ova šala potpuno je iznervirala sve one koji su je imali priliku pročitati jer je potpuno jasno što je ovom šalom Ceca željela učiniti i koju poruku je željela poslati, ni na koji način sa svoje strane nije korektna i ispravna. Inače, poznato je da je bila u braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, s kojim ima dvoje djece, Anastasiju i Veljka.

Treba napomenuti da je Ceca poznata po tome što je kontroverzna zbog svog braka s Arkanom, i to je razlog zašto je mnogi Balkanci ne vole. Nakon ove šale, Bosanci joj neće biti naklonjeni.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo
Loading..