Novo

SVETLANA I(37) SE UDALA ZA MOMKA SA SELA, PA GODINAMA TRPELA SVEKRVU: Zbog onog što se desilo na sahrani skočio joj pritisak na 200!

Odnos koji je uvijek mogao da se komentariše kada je u pitanju porodica, jeste odnos između snajke i svekrve, a svima nama je poznato da u većini slučajeva on i nije baš tako sjajan, iako ruku na srce moramo priznati da ima i onih koje imaju odličan odnos, ali to je vrlo rijetko. Naša današnja priča odnosi se na ženu po imenu Svetlana, koja ima 37 giduna. Ona je iz Beograda ali se udala u selo, pa je odlučila da sa svima podijeli jednu neprijatnu situaciju u kojoj se ona našla sa svojom svekrvom, a sve to se desilo na jednoj sahrani.

Svetlana je sve odlučila da ispriča za jedan srpski portal, a svoju priču je započela tako što je rekla sljedeće: “Rođena sam u Beogradu, moji roditelji takođe, ali nikada nismo nešto držali do tog ‘gradskog pedigrea’. Bili smo prirodni, i nikada nismo ljude gledali po imenu i prezimenu. Zato ni njima nije smetalo kada sam im rekla da se udajem za ‘momka sa sela’, odmah su to prihvatili, i nije bilo nikakvih problema. Goran je iz okoline Knića, jednog sela koje ne bih da imenujem. Svekrva je bila divna, mila žena, koja se jako trudila da mi ugodi. Bilo mi je prosto neprijatno koliko je trčkarala oko mene nutkajući me svim i svačim.”

Zatim je ona nastavila, pa je rekla sljedeće:Svekrva mi je dosta pomagala oko dece, bila je mala razlika među njima i iskrena da budem, nisam se baš najbolje snalazila, ali je ona za sve bila tu. Međutim, sa vremenom mi je počela da kvoca za hranu, i nije više bilo kao na početku. Idući dan su došli gosti, a ona ko iz topa Ćero, kod nas se sve ostavlja kad gosti uđu na kapiju. Red je da se dočekaju kafom i ratlukom…” Ostatak teksta pročitajte ovde.