Žena koja se prijavila kao Aleksandra na forumima Babycenter.com stvorila je problem svojoj svekrvi sa kojom je imala jako dugo vremena problema, a s kojom se nedavno suočila.

Njena objava izazvala je lavinu komentara na forumu, svi su se čudili kako bi starija dama mogla učiniti tako grozne stvari, a sve su žene burno reagirale na ovu situaciju, kako će to učiniti?

“Muž i svekrva obrijali su bebinu glavu iako sam bila izričito protiv toga, ne znam samo kako su se usudili učiniti tako nešto, jer smo o tome razgovarali sedam dana ranije i odmah sam im dala do znanja da im takva glupost ne smije čak ni pasti na pamet. Jučer se vraćam kući s posla i pronalazim svoje dijete obrijane glave u sobi. Kad me fras nije pogodio, bila sam bijesna.

Zaista ne znam šta žele postići i nije me toliko briga, prestravljena sam što su to učinili bez mog dopuštenja i na nagovor svekrve. U svakom slučaju, još uvijek nismo zagladili odnos još od Nove godine kada je dotična provodila sate i sate s svojom unukom, kada ju je čak više puta i ljubila iako je bila tada dobro prehlađena.

Ne znam šta bih im uradila da mi oni tamo samo odjednom iza leđa oćelave bebu. Prošla bi mi kroz ruke, vjerujte, ali znam da se to nikako ne bi završilo dobro po njih dvoje”,  napisala je ova mama. Neke mame, međutim, kažu da ne razumiju zašto se Aleksandra toliko uzrujala kad joj je to “samo kosa, ionako će brzo rasti”.

“Stvar je u tome što me podjednako nervirao suprug koji očito nema pojma o odgoju djeteta i koji, čini se, ima loše uho za sve, i sluša zastarjele majčine savjete bez razgovora sa mnom”, odgovorila je na to dotična Aleksandra.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo