Zanimljivosti

Svekrva je PONIZILA na porodičnoj proslavi: Čekala je godinu dana na OSVETU, a onda se desio još veći šok

U nastavku današnjeg članka govorimo o definitivno najluđem odnosu koji se danas može desiti u jednoj porodici, a to je svakako odnos snaje i svekrve. Koliko god se one trudeile da su u jako dobrim odnosima, nikada one neće izaći na zelenu granu, jer, vekovima vlada borba oko tog jednog muškarca. Jedna bi želela da bude njen sin do kraja života, dok druga strana ne želi razmaženog sina, koji je celi život vukao majku za suknju i krio se pod njom.

Zato u većini situacija mladi bračni parovi na sve moguće načine pokušavaju da žive odvojeno koliko god je to moguče, ali jednostavno, nekada ekonomska situacija to ne dozvoljava, pa su prinuđeni živeti sa njegovim roditeljima. Nakon određenog vrmena se krenu pojavljivati prob lemi, i onda se sele i žiive negde kao podstanari, i jedba sastavljaju kraj sa krajem.

Mi vam tako danas donosimo ispovest jedne amerikanke, koja je želela da usreći komplet porodicu svoga muža, a nije da nije uspela u tome, jer joj i muž nije bio baš najsrećniji. Sve se desilo prvog zajedničkog Božića, a doživela je pravbi mali debakl. Krenulo je i samo delenje poklona pod jelkom, ali ona nije bila upoznata da su oni celo vreme analizarali šta je ona kupila svome mužu, odnosno njihovom sinu.

Kasnije dok je prala suđe, čula je kako se njih dvoje došaptavaju kako je ona nekoga platila da zamota onako nespretno božične poklone. Iduće godine je kupila poklone za sve njih, ali ih je zamotala u obični papir i zalepila selotejpom..