Grudnjak nikad ne nosim jer ga ne volim i nije mi ugodno. Zima ili ljeto, nema veze. Nikad ga nemam na sebi i iskreno me nije briga mogu li ostali sve vidjeti ispod.

Debljala sam se od trudnoće i postala sam velika, svekrva me često vrijeđa zbog toga što nisam nosila grudnjak, a svekar me gleda kao tinejdžer.

Snažna stvar je u tome što ih svi imamo, a vidjeti ih na ženskom tijelu je * puno * socijaliziranije nego što to nije za muškarce.

Odijevam se udobnije, a ne da ‘napalim’ desetogodišnjake.

“Kada me moj slatki svekrić gleda tako i isplazi svoj jezik jer je napaljen, meni to godi. To je za mene kompliment da sam još uvijek zgodna i lijepa.”

Šta vi mislite o ovome? Da li vi podržavate ovakvo ponašanje, bez obzira na godine i bez obzira na prisustvo starije osobe?

Uostalom, moglo je se ponoviti ono što se desilo na Barbadosu na jednoj plaži prije nekoliko godina kada je jedna djevojka smatrala da je odlična ideja da u toplesu hoda po plaži, sunča se i ide u vodu. Ono s čim nije računala je činjenica da je to uzrokovalo srčani udar jednog starijeg čovjeka koji je došao sa svojom suprugom i unucima da provede lijep dan na plaži.

Djevojka je bila tužena i čak je završila i na sudu zbog toga. Sudilo joj se za ubistvo iz nehata, te je dobila novčanu kaznu i zabranu prilaska plažama.

Preporučujemo