Na društvenim mrežama pojavilo se bizarno priznanje žene, a mi sumnjamo da niste dosad čuli za bilo kakvu takvu situaciju.

Izgubila je muža, a nakon njegove smrti, a onda je došao njen svekar, nije pričekao trenutak, zaprosio ju je – ali vidio je vrlo dobru priliku za sebe, zašto ne? Isprva ga je odbila, a onda je pristala udati se za njega, ali to nije bilo sve.

To je samo moralo biti neka šala u cijeloj toj priči.

“Udala sam se za svog svekrva, oca pokojnog supruga, zbog njegove penzije, koja je bila njemačka, i jednostavno sam trebala razmišljati o svojoj budućnosti, ali dogodile su se neke neplanirane stvari , koje jednostavno nisam mogla unaprijed planirati.

Prošle godine moj je svekar ponudio da se udam za njega, što me je jako šokiralo na prvi pogled, s obzirom da je moja svekrva umrla godinu dana nakon muža.

Nije mi to imalo smisla. Osjećala sam se odvratnom kad mi je rekao da se vjenčam s njim, ali tada mi je pokušao objasniti da je to za moje dobro, da ću imati bolji život, da ću ostati sa njegovom penzijom i tako spasiti svoju budućnost. Inače svekar ima njemačku penziju i to vrlo dobru.

Sve je bilo u redu kada je u pitanju naš odnos, međutim, prije mjesec dana prvi smo put prešli granice naše veze. Spavala sam sa njim. Trebalo mi je dugo vremena da odlučim. Iako smo se vjenčali, nismo imali taj odnos jer je naš brak sklopljen zbog njegove penzije, dakle do prije mjesec dana.

Pet godina od tada, nisam imala vezu s muškarcem. Kasnije smo se složili da to ponavljamo s vremena na vrijeme, kada nam zatreba, možda zvuči odvratno, ali ja spavam s njim bolje nego s drugim muškarcima na selu.”

Izvor: Žena Portal

Preporučujemo