Home Fashion Sve žene ovog ljeta nose ovaj kupaći kostim: Donji dio je toliko...

Sve žene ovog ljeta nose ovaj kupaći kostim: Donji dio je toliko provokativan, muškarci ne znaju šta će sa sebe (Foto)

940
0

Kupaći kostimi sa tzv. bočnim dekolteom, okupirali su prošle godine plaže širom svijeta, a izgleda da će i ovog ljeta da bude tako.

Naime, ovaj kupaći ima donji dio koji je sa strane visoko sječen, pa poveći dio kukova otkrivaju, ali su u intimnoj regiji minijaturne, kao i na stražnjici, pa može više da otkrije samo jedan pogrešan korak, od onog što ste planirali. Prednost ovog kupaćeg kostima je u tome što stanjuje struk i vizuelno izdužuje noge, pa je i za punije dame dobar izbor sa te strane, ali i to što neće od sunčanja ostaviti neprivlačne tragove.

Ukoliko niste skloni rizicima i ne volite pokazivati svoje obline, ipak radije preskočite ovakav model. U nastavku na fotografijama možete pogledati kako ga nose slavne dame, influenserke i druge ljepotice. Svakako da biste kupaći kostim trebali birati prema svojoj građi, ali i preferencijama, pa ako biste se osjećali neprijatno u ovakvom kostimu dok u vas pilji na stotine muškaraca za vrijeme vašeg uživanja i odmaranja na plaži i sunčevim zrakama, možda biste trebali u tom slučaju razmisliti o nekom kupaćem kostimu koji će više da pokriva nego što otkriva.

  

Jednodijelni kupaći kostimi uvijek su u modi, ali naravno i prije nego izaberete kupaći kostim, prioritet bi trebala da bude krema za sunčanje sa najvećim zaštitnim faktorom.

To nije samo kako biste smanjili mogućnost da izgorite na suncu, nego i kako biste uradili sve što možete da spriječite pojavu teških oboljenja povezanih sa kožom. Kakav kupaći kostim vi volite da nosite? Pišite nam u komentarima.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..