Novo

SVE SE VIDELO! Njih dvoje RASTURILI tuš kabinu, par zaboravio na kamere! (FOTO+VIDEO)

Rijaliti Zadruga 6 je nešto što iz dana u dan uspe da pomeri sve moguće granice gledanosti, a u poslednjih 14 dana svi oni koji vole uzbuđenja ispod plahti, došli su napokon na svoje. Naravno da je u svemu tome prvi Maja i Bilal, a oni imaju odnos toplo – hladno, i prvo se malo svađaju, a onda nakon toga sledi akcija pomirenja koju gledamo skoro svsaki drugi dan.

Bilala su na samom početku ovog odnosa svi kao što je Lepi Mića i Miki Đurišić upozoravali da se ne bakće sa Majom Marinković jer ga može koštati glave, ali i konačnog plasmana u samom rijalitiju. Međutim, Bilal je od pre već znao u šta se upušta gledao je njene duele sa Janjušom, ali kako jednom prilikom rekao bio je spreman na svaki rizik koji sledi.

Međutim, kada je pre nekoliko sedmica se potukao sa Majom ostao umalo bez očiju, shatio je da ona ipak je opasnija od onog što je on mislio. Mi danas u nastavku govorimo o Miljani Kući, koja je pre par dana dovela i malog Željka da se upozna sa ocem ivanom a to je bio njegov prvi susret, koji začuđuježe prošao jako emotivno, a Ivan Marinković je pokazao jendu totalnu drugu stranu svoje ličnosti.

Kako je Nenad Bebica sprema da uđe u Zadrugu 6 a razloh je što ne može da više bude bez Miljane a svakako da je ljubomoran na to što oa se ponovno spojila sa Zolom, dok je još uvek s njim u vezi Svima je bilo smešno kada je rekla da istim žarom voli i bebicu i Zolu. Ona se sinoć opet upustila u vrelu akciju pod tušem sa Zolom.