Porodica Ražnatović trenutno se priprema za Veljkov boksački meč, dok je snimanje nove sezone muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” već započelo. Saša Popović, producent šoua, najavio je da će u novoj sezoni biti mnogo promjena. Folk diva Ceca Ražnatović je podelila svoje utiske o ovim novinama i početku takmičenja.Ceca je izjavila: “I za nas, članove žirija, sve je novo. Juče smo snimili jednu emisiju i zaista smo se zabavljali, sve je bilo osvežavajuće i različito. Promene su dobrodošle za sve nas, nadam se da će i publici biti zanimljivo.”

Takođe je otkrila da li možemo očekivati verbalne sukobe između članova žirija u novoj sezoni. Ceca je dodala: “Ne mogu unapred da vam kažem ništa, to sve zavisi od trenutka. Mi se ne dogovaramo unapred oko toga, sve što vidite je spontano. Reakcije su isto tako spontane i prirodne, i emituju se kako se dešavaju u produkciji.”Sa dolaskom septembra, Ceca je započela svoje svakodnevne radne obaveze. Međutim, porodica Ražnatović se takođe priprema za još jedan važan događaj – Veljkov boksački meč zakazan za 22. septembar u Jagodini.Ceca izražava svoje očekivanje za Veljkovu pobedu i ističe da je Veljko uložio mnogo truda i napora tokom dugotrajnih priprema za ovu borbu.

Kao majka, podržava ga i veruje u njegov uspeh, ali isto tako priznaje da je kao majka navijač veoma uzbuđena i emocionalna tokom Veljkovih borbi. Dodaje da su svi članovi porodice prošli kroz mnogo napetih trenutaka tokom Veljkovih mečeva, ali su se do sada uspešno nosili s tim i veruje da će i ovog puta prevazići sve izazove.Iako je sa oduševljenjem govorila o Veljkovoj nadolazećoj borbi, Ceca je ostala tajanstvena kada je reč o Anastasijinoj svadbi. Rekla je: “Prestanite da pričate o svadbi, kakva svadba kada ja nisam obaveštena o svadbi. Ne zna se još uvek kada će biti organizovana, videćemo.”