Showbizz

SVANULO I NJIMA! Estrada dobila NOVČANU POMOĆ od Vučića, ZINUĆETE KAD VIDITE IZNOS: Đani, Neda Ukraden, Ceca, Karleuša: “MA LAKŠE SE DIŠE LJUDI MOJI!”

Apsolutno niko ne može vjerovati da se pored toliko nezbrinutih ljudi, koji žive na ivici opstanka i preživljavanja, koji nemaju ni krov nad glavom, neko može i smije požaliti i zakukati a koji imaju sasvim normalne uslove za život, neko ko ima hiljade eura na svojim računima u bankama, pa da je možda i par stotina samo, i eto sada se potrefilo da par mjeseci ne može zaraditi.

Naime, upravo to je dosta nefer prema svima onima koji su radili cijelo ovo vrijeme, a zapravo ne mogu da dobiju ni jednu petinu te plate, a sada su zbog svega što se trenutno događa mnogi ostali čak i bez posla. A, s druge strane, svi znamo kako sve estradne zvijezde, naročito one najpoznatije, zarađuju basnoslovne sume novca koje onda drže na kojekakvim računima, mnogi čak i u inostranstvu, kako bi naravno ostavili sebi za crne dane neke zalihe. Ipak, te iste osobe su se usudile kukati i žaliti se na situaciju koju trenutno imamo u svijetu.

Raskukali su se na sav glas, kao da nemaju šta da jedu. Pred kamerama su tako više puta jedna Nada Topčagić, jedan Đani, jedna Neda Ukraden, kukali i kroz suze pričali kao da mole za humanitarnu pomoć. Iako nam doduše Đani ne želi previše pričati o svojoj finansijskoj situaciji, tu je njegova supruga Slađa koja zato drami kao da je situacija 10 puta gora.

Svi smo već čuli da je danas Vlada Srbije podijelila po 90.000 dinara pomoći pjevačima, ali Slađa je i u tome našla problem, rekavši kako njoj i Đaniju nije dovoljno ni to jer imaju prevelike troškove mjesečno, te da 10.000 eura ne može biti dovoljno da se podmire svi troškovi.