Novo

Švaler Goce Šaulić dočekao svojih 5 minuta: Godinama ju je želio, LJUBAV se jednostavno DESILA (FOTO)

Kada je reč o Šabanu Šauliću , vest da je na stradao u saobraćajnoj nesreći je šokirala mnoge i iznenadila , te defintivno zavila celi Balkan u crno . Naime , tri godine je prošlo od Šabanove smrti ,a žal za njim nije prošla ni dan danas . Naime , iza njega su ostali brojni hitovi , a koji su tu da nas podsete kakav je čovek vladao vremenom u kojem smo odrastali , te verujemo uz koje će da odrastaju brojne generacije nakon nas. Inače , zasigurno je njegova supruga Goca pretrpela najveću štetu , jer je čak do nedavno nosila crninu , te je izbjegavala da se druži , ali je na nagovor dece krenula malo po malo dalje.

Naime , Goca je nakon Šabanove smrti bila jako česta tema medija , ali je čak umela da u nekoliko navrata pokaže i svoju lošu stranu , jer je mnogima izgledalo da kod nje novac igra veliku ulogu . Inače , sada je se kroz medije krenula da provlači priča o izvesnom inspektoru , koji je zaljubljen godinama u Gocu , te je definitivno najgore što je sa Šabanom bio kućni prijatelj , te nikada nije imao u planu da mu zabode nož u leđa. Ipak , sada kada je prošlo toliko od njegove smrti , mediji saznaju da je se itekako aktivirao da privuče Gocinu pažnju.

” I Goca i Šaban su bili baš dobri sa tim inspektorom. Prva Goca je rado izlazila sa njim kad god bi zvao nju i Šabana, oboje su ga cenili kao prijatelja. Svi mi koji smo bili u tom društvu znali smo da je on slab na Gocu, ali je i sam bio svestan da je Šaban za nju bio jedan jedini. Međutim, sada kada se nažalost desilo šta se desilo on je uporan da je osvoji, čak mašta i o tome da je zaprosi” – kaže dobro upućen izvor u celu ovu priču.