Zanimljivosti

“SVAKU NOĆ KAD ZASPIM MOJ DEJAN RADI ISTU STVAR, MISLI DA GA NE ČUJEM”: Nije ono što mislite – gore je od toga!

U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva tema, koja će se definitivno svideti svim onim devojkama koje su u vezi, i koje definitivno žele da sačuvaju svoje muškarce. Ova priča će vam definitivno pokazati da uvek morate da budete na oprezu, i da nikada definitivno nema opuštanja, jer nikada ne znate šta vas može definitivno snaći.

Neimenovana devojka koja ima samo 25 godina, obratila se za veliki problem, i to poznatoj psihoterapeutkinji Didri Sanders da joj pomogne, jer je bila očajna. Naime, ona je otkrila da njen dečko, zakojeg je zaručena dok misli da ona spava, on na mobitelu gleda se ks sa drugim devojkama, i to ne po rno sajtove, nego se ks sa svojim bivšim devojkama. Kasnije kada mu je pregledala i laptop, videla je folder na kojem je psalo XXX, a kada je ušla unutra, videla je redom njegove bivše devojke.

Tako je ova devojka još rekla da je jako pouzdana u sebe, ali da je njen dečko skoro svaki puta odbije kada je u pitanju aktivnost u krevetu. Jako je uznemirena, zbog svega. Svesna je ona i da drugi muškarci gledaju sa vremena na vreme po rno filmove, ali nju boli što gleda svoje bivše devojke, misli da to nije nikako u redu. Terapeutkinja je zahtevala od nje, da sa njim porazgovara iskreno, i da mu kaže da joj smeta njegovo poašanje, i da nije u redu da to radi. Šta vi mislite na ovu temu?