Dvadesetšestogodišnja Alisha Franklin postala je članica Mense u septembru 2015. nakon što je postigla 154 boda na njihovom veoma teškom prijemnom testu.

Dugo je tražila alternativni način da poveća svoj IQ. Čini se da joj je to uspjelo kada je 13 mjeseci kasnije, i kada je opet napravila test.

Ostvarila je rezultat od 220 bodova – fascinantno. Naravno, svi su odmah pitali otkud u tri sedmice razlika od preko 50 bodova. A ona je rekla samo jednu riječ – sperma.

Sperma sadrži preko 200 proteina i nekoliko korisnih vitamina i minerala, uključujući vitamin C, kalcij, klor, limunsku kiselinu, fruktozu, mliječnu kiselinu, magnezij, dušik, fosfor, kalij, natrij, vitamine B12 i cink.

Rezultati su svakako neočekivani. Sa 220 bodova nadmašila je Stevena Hawkinga, Einsteina i da Vincija, uspjela je povećati IQ za 65 nakon samo 13 mjeseci.

“Dugo sam proučavala kako poboljšati inteligenciju i ustanovila sam da je konzumiranje sperme najjednostavniji i najučinkovitiji način. Ima obilje hranjivih i hemijskih elemenata koji ubrzavaju strukturni razvoj mozga” – rekla je Alisha Franklin u dnevnom izvješću World News.

Kako kaže, svaki dan pije svježu spermu na prazan stomak. Test je pokazao da je značajno poboljšala svoju kognitivnu inteligenciju, percepciju i pamćenje.

Sadrži i spojeve poput kortizola, estrona, oksitocina, prolaktina, melatonina i serotonina. Ovaj kompleks hranjivih sastojaka i spojeva čini vas otpornijima na stres, poboljšava san i poboljšava raspoloženje.

“Naravno da mi je pomoglo to. Ja sam najpametnija osoba na svijetu, pametnija od Einsteina. Tesla je retard u poređenju sa mnom. Hawking je invalid svakako, to ne trebam pominjati uopšte. Samo čekam dan kada će me nominovati za neku Nobelovu nagradu na području neke nauke.” obrazložila je Franklin.

Šta vi mislite o ovome? Iako je malo gadljivo, činjenica je i medicinski dokazano da sperma zaista može pomoći u razvoju vašeg mozga i učiniti vas inteligentnijim (jer ako ništa, poboljšava neke funkcije u vašem mozgu).

Da li ćete i vi probati ovaj trik?

Izvor: balkanspress.com

Preporučujemo
Loading..