Sve žene muči samo jedan problem, a to je vitka linija. Želite li učinkovito smršati, morate deaktivirati hormone koji pohranjuju masnoću. Uspjet ćete s ovih nekoliko savjeta, da  dobro ste čuli. Da, postoji jedno takvo mjesto u ljudskom organizmu. Jedini način smanjenja razine kortizola je vježbanje ili meditacija.

salo-stomak-gojaznost

Zdrava prehrana je također važna, morate obratiti poseban fokus na to, ne jesti masnoću, jesti ribu i orahe i orašaste plodove, unositi što više omega 3 masnih kiselina dok jedete voće i povrće. Vrlo je važno i dovoljno spavaš.

Visoka razina inzulinske rezistencije doprinosi kultivaciji, ali i dijabetesu, što znači da je pravilna prehrana na prvom mjestu. Najbolji način da ne razvijete rezistenciju na inzulin je smanjiti unos šećera, zato probušite svoju kašiku sladoleda. To je glavni uzrok ožiljaka masti. Spavajte 7 do 8 sati dnevno, jer nedostatak sna dovodi i do rezistencije na inzulin.

voce-1

Estrogen se fiziološki povećava ili putem prehrane. Sada odaberite ono što vam je profitabilnije, jedno ili drugo. Kod žena se ponekad povećava zbog terapije kontracepcijskim tabletama. Najbolje je prirodno ga smanjiti, samo pokušajte na taj način. Jedite hranu bogatu vlaknima kao što su ječam i zob, organsko voće i povrće koje će prirodno smanjiti estrogen.

Zatim, imamo leptin koji je hormon koji djeluje iznenađujuće dobro.

Kada jedete više i brže jedete više masnoća i šećera, to čini suprotno kada ne jedete dovoljno. Zato je dobro aktivirati ga. Najbolji način da podignete razinu leptina je konzumiranje ugljikohidrata, ali dok vježbate, to je najvažnija stvar. Brze šetnje pomoći će vam povećati endorfine koji smanjuju stres i anksioznost.

stressed-woman-adrenals

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo