Novo

Svaka dlaka na svoju stranu vuče, obučena kao bakica: Kad vidite kako je Jovana izgledala na početku karijere, plakat ćete od smijeha (FOTO)

Svi srpski mediji već dva dana pišu o otkazu koji su na TV Prva dali najpoznatiji voditeljski par u zemlji Jovana Joksimović i Srđan Predojević, koji su do sada vodili najgledaniju emisiju – jutarnji program.

Pored informisanja gledalaca o najnovijim dešavanjima iz Srbije, ali i regiona, uvijek su imali interesantne goste kao i teme koje su gledaoce zanimale. Njih dvoje rade zajedno duži niz godina, a prvi put su se upoznali na državnoj televiziji RTS. Osim što su kolege, njih dvoje su i privatno vrlo dobri prijatelji, što nije neobično jer provode dosta vremena skupa i odlično se slažu.

Jovana je poslednjih osam godina u braku. Udata je za jednog od najpoznatijih pjevača u regionu, Željka Joksimovića, i rodila je troje djece, jednog sina i blizance. Njih dvoje imaju veoma lijep i jako stabilan brak i čini se da je Jovana prezadovoljna uspjehom koji ima i u privatnom životu i u poslu, jer iz dana u dan izgleda sve ljepše i očaravajuće. Mediji su malo prekopali arhivu i uspjeli su pronaći snimke snimljene na početku njene karijere kada je prije više od 15 godina počela voditi jutarnji program na RTS-u.

Kada uporedite njen tadašnji izgled i način oblačenja i ovaj današnji možete vidjeti koliko se zapravo Jovana promijenila, i to u pozitivnom smislu i svi se naravno možemo složiti da sada izgleda bolje nego ikad prije. Što se tiče nastavka njezine i Srđanove karijere, ni tu ne bi trebalo biti problema, jer su ponude za posao već počele uveliko stizati, čim se saznalo da su dali oboje ostavku.