Home Showbizz Suzani saopštili šta se dešava s Mikijem, stigle prve informacije: Tukao je,...

Suzani saopštili šta se dešava s Mikijem, stigle prve informacije: Tukao je, šamarao, pljuvao, ali ona plače za njim “Poželjela sam svog medu malog”

433
0

Miki Đuričić, kojeg je policija privela zbog agresivnog ponašanja u rijalitiju pred kamerama, dok mu je nadležni sud odredio pritvor u trajanju do mjesec dana zbog nasi lja nad ženama, priznat će krivicu po savjetu advokata da dobije nanogicu.

Kako bi se krivični postupak što ranije okončao, pčelar iz Kupinova potvrditi će da je Suzani Perović udario šamar, a zatim i u lice pljunuo, te Nadeždu Biljić tukao štakom. Budući da se na snimcima iz rijalitija jasno vidi njegova nas ilnost, odlučio je da u dogovoru sa svojim zastupnikom snosi odgovornost. Iznijet će prijedlog o sklapanju sporazuma za priznanje krivice s tužilaštvom, kako bi mu ublažili kaznu.

-Advokat ga je posavjetovao da predloži nagodbu, budući je on očito počinio nas ilje o čemu i video snimak svjedoči. Ukoliko taj prijedlog prihvate sud i tužilaštvo, mogao bi kod kuće da služi kaznu u Kupinovu, tvrdi izvor. Hoće li tužilaštvo njegovu nagodbu prihvatiti još uvijek neizvjesno budući da je Miki i ranije privođen zbog agresivnog ponašanja.

-Priveden je prvi put prije pet godina nakon fudbalske utakmice u Kupinovu zato što je nanio povrede dvojici policajaca. Fizički je napao godinu dana nakon toga Ivana Gavrilovića, a nakon toga je uslovno osuđen. Stoga postoji mogućnost da se sporazum odbije ili da se i neka strožija kazna predloži, kao efektivan zatvor, dodaje Kurirov sagovornik.

Podsjećanja radi, Miki je izgubio kontrolu i najprije svoju djevojku Suzanu Perović snažno ošamario, a zatim je kasnije Nadeždu pretukao štakom koja mu se našla posve slučajno na putu u njegovom nervnom rastrojstvu. Suzana mu je nakon toga rekla da mu oprašta šamar, a to je mnoge razljutilo.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..