Showbizz

Suzana Mančić OČAJNA: “Moram sama sebi da kuham, menjam posteljinu, perem veš, čistim…SVE MI SE DRUGARICE SMEJU – Baš me SRAMOTA!”

 

Ponovno danas pišemo o izjavama domaćih zvezdi koje pokazuju koliko su bahate i očajne osobe, a koje izazovu puno besa kod običnih građana koji moraju sve to da slušaju i da gledaju. Sigurni smo da se sećate da je najgore bilo u doma korona virusa prošle godine, kada je zavladala velika kriza, i kada je normalan svet jedva sastavljao kraj sa krajem.

Tada je u tom periodu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio po 90 hiljada dinara kao jednokratne pomoći. Tada je par pevača, a među njima su bili i Neda Ukraden i Dara Bubamara koji su izjavili da ne mogu da plate ništa sa toliko novcca, da su mnogo očajni, i da skoro pa nemaju šta da jedu. Njima je tada obični narod rekao da je najbolje da prodaju svoju jednu luksuznu vili ili stan i neće imati problema kada je u pitanju novac.

Zatim su nekim poručila da uvek ima posla, a jedna žena koja ima ogromnu firmu je poručila da poznata hrvatska pevačica Nina Badrić koja se također požalila, da dođe kod te žene i da vadi krompir, za dnevnicu od 70 evra koja je odlična, a ima i hranu i spavanje. Danas mi pišemo o jednoj poznatoj voditeljki i srpskoj zvezdi Suzani Mančić koja je također u doba korona virusa se zadesila kod svog verenika koji živi u Grčkoj.

Suzani u tom trenutku nije bilo toliko loše jer je imala sve, ali kada se vratila u Beograd, sve se okrenulo naopako. Kod nje su radila 3 žene u kući, ali su morale da odustanu od posla, jer ih ona nije plaćala, pa je onda po prvi put morala sama da radi u svojoj kući. Počela je da se jada kako ona mora da kuha i da sređuje kuću, pa se požalila i prijateljicama, a dok su se neke od njih i nasmijale, jer one taj posao rade celi svoj život.