Koronavirus je stvarno poremetio cijeli svijet i možemo slobodno reći da i nakon što epidemija prođe ništa više neće biti kao prije.

Mnogim osobama jako teško pada izolacija i ova trenutno loša situacija koja vlada. Naravno, od toga nije pošteđena ni estrada. Pisali smo već više puta o Lepoj Lukić koja zbog svojih godina i krhkog zdravlja ne smije napuštati svoj dom tokom izolacije, pa je stvarno očajna zbog toga.

Naravno, ona tu nije jedina, obzirom da većina pjevača i ostalih estradnih zvijezda (izuzev onih u rijalitijima) trpe zbog svega što se dešava, jer nema dovoljno nastupa, gostovanja i sličnih stvari na osnovu kojih zarađuju. Svi znamo i šta je Neda Ukraden nedavno izjavila.

Još jedna od onih koje su u totalnom očaju ovih dana je i Suzana Mančić, čuvena entertejnerka koja je nedavno snimila intervju u kojem je otkrila kako ona provodi vrijeme u ovim sedmicama izolacije i kako je naprosto očajna.

Ona se zbog uvođenja vanrednog stanja i policijskog sata morala vratiti iz Atine gdje je donedavno boravila kod svog novog muža, grčkog biznismena Simeona Ocomokosa i 28 dana je sjedila u samoizolaciji zbog toga.

Ona je otkrila kako su njene kćerke Teodora i Natalija idu u prodavnicu i šetaju psa, a ona nije smjela da mrdne iz kuće. Čak je morala da otpusti i svoju kućnu pomoćnicu koja je godinama radila za nju, što joj je jako teško palo.

“Nisam nikada u životu morala ovoliko da kuham. Umorna sam. Sama moram da mijenjam posteljine, da kuham, da perem da čistim. Cijeli dan radim, od jutra do mraka. Pod stalnim sam stresom. Sama sebi moram i kosu da perem i da sušim. Jedna gospođa kao ja na tako nešto jednostavno nije navikla. Sramota me, sve mi se prijateljice smiju.” kazala je ona.