Novo

SUZANA MANČIĆ BI OVAJ SNIMAK ZAPALILA DA MOŽE: PUN JE ER*TSKOG NABOJA, ON IZA NJE, NIJE ZA SLABO SRCE! (VIDEO)

Danas ćemo da pišemo o ženi koja je na našoj javnoj sceni prisutna već nekoliko godina, i koja je svoju slavu stekla davno a koja je i dan danas aktuelna. Dakle, kako ste i sami mogli da zaključite naša današnja tema odnosi se na Suzanu Mančić koja se najprije pojavila kao voditeljka, a u to vrijeme ona je vodila veoma popularnu emisiju zbog koje je i dobila nadimak “loto djevojka”.

Zbog svoje nestvarne ljepote, ali i izgleda i te neke harizme koju posjeduje kupila je simpatije mnogih gledalaca koji su jedva čekali novu emisiju samo da bi nju gledali, a za muškarce ona je bila melem za oči i dušu. Kasnije je ona postala poznata i na drugačiji način, kada su svjetlost dana ugledali njeni kućni intimni snimci, i to ne jedan nego dva, koje je ona snimila sa svojim muževima, a ono što je neosporno jeste da je to njoj itekako pomoglo u daljoj karijeri. Ali moramo da kažemo da ona nije jedina kojoj je intimni snimak pomogao na popularnosti.

Još jedna koja se itekako proslavila na osnovu toga jeste pjevačica Severina čiji snimak sa jahte je bio mega popularan. I jedna i druga su se pravdale da je to fotomontaža, da one ne znaju o čemu se radi i kako su snimci dospjeli u javnost, ali malo je onih koji su im u to povjerovali, Suzana je jednom prilikom gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića, koji kada joj je spomenuo snimak i rekao da će da ga pusti, ona je njemu rekla: “Nemoj da se*eš! O čemu pričaš? Ma daj nemoj da me zezaš!” a nakon toga je i sama videla sporni video. Da li se vi sjećate toga, i da li ste gledali neki od njenih snimaka. Pišite nam u komentarima ispod.