Ljubav koja je kod ovog muškarca i njegove drage izabranice zaživjela nije uspjela spriječiti ni njegova bizarna želja za promjenom spola. Nakon što su punih 14 godina u braku, on je napokon ispunio svoj životni san i postao je žena, i to pomoću specifične terapije hormona, odnosno operacijskim zahvatom.

Riječ je o 55-godišnjaku koji je inače porijeklom iz Velike Brianije, Ijanu Houksu (Ian Hawks) koji je čvrsto odlučio postati – Suzi, a to je uradio prije nešto malo manje od pet godina. U sretnom i skladnom braku je sa svojom suprugom Čeril Palmer (Cherryl Palmer), nastavili su nakon promjene spola živjeti kao dvije žene i tu nema problema. Dobili su prethodno sina Džejsona (Jason) u braku kao žena i muškarac, a on je svoju suprugu upoznao putem interneta, te se nakon toga se razveo od svoje tadašnje supruge, a potom je iz Svindona prešao da živi na Floridu kod svoje nove žene Čeril a vjenčali su se 2000. godine.

Bio je nesretan i dalje, kako sam kaže, a svojoj novoj supruzi je nedugo zatim priznao da se zapravo osjeća kao žena i da se tako osjećao skoro čitav svoj život, još od svoje pete godine.

Nekad bi se on potajno šminkao ili oblačio žensku odjeću, štikle nosio, ili u donjem vešu spavao (ženskom). Na prekretnici je bio kad je ušao u svoje pedesete godine, počeo je da pije hormone i počeo nositi svakodnevno žensku odjeću. U početku se, opravdano, plašio reakcije svoje djece, pitao se kako će oni na to reagovati, na kraju je ipak bilo sve ok po njega, i oni se svi vole svi i paze. Šta vi mislite o tome?

Preporučujemo
Loading..