Home Showbizz Supruga Željka Joksimovića uhvaćena bez trunke šminke, liči na krepanu mačku: Ovo...

Supruga Željka Joksimovića uhvaćena bez trunke šminke, liči na krepanu mačku: Ovo je grozno, nikad je nećete prepoznati kad je vidite (Foto)

3239
0

Jovana Joksimović vozila je jednog dana u školu svog sina Kostu, a uhvatili su je tada u potpuno nesvakidašnjem izdanju.

 Popularna voditeljica je gotovo uvijek tip – top sređena, napucana, našminkana i uvijek je sve pod konac, a ona nastoji izgledati najbolje što može kada se pojavi u emisiji koju vodi ili u javnosti sa svojim mužem kada odlazi na javne događaje, a ovaj put je pokazala i kako izgleda u prirodnoj verziji kada ju je kamera Paparazzo lova ovih dana uhvatila dok je vodila sina u školu.
Mnogi ljudi nisu voljeli ovu scenu, budući da Jovana uopće ne liči na sebe kad se skocka. Međutim, to svakako pokazuje da je i ljudsko biće koje ima defekte i nesavršenosti na licu i tijelu, i sigurno može ponekad popustiti kada se ne mora oblačiti za emisije i javne događaje. Ovaj put ćemo joj progledati kroz prste. Uostalom, ne može svako biti osvježen u apsolutno svim situacijama i čim se probudi staviti na lice samo da je ne snima fotoaparat.

Bez obzira na činjenicu da ju je fotoaparat snimio u prirodnom izdanju, njeni fanovi su komentirali da izgleda vrlo lijepo, osim što smo previše navikli na standarde ljepote nametnute u društvu i u časopisima.

Inače, dugo je već udala i u braku sa poznatim pjevačem Željkom Joksimovićem, s kojim je dobila dvije kćeri, a smatraju se jednim od “najdosadnijih” parova na pozornici, a svakako se smatraju jednim od najljepših parova, dok uživaju u svakom slobodnom trenutku.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..